Glastonbury, England

The Tor – kullen med tornet som bland annat sägs symbolisera kontakten mellan himmel och jord, en plats för kraftladdning och insikt.

Den vackra lilla staden Glastonbury är välkänd internationellt av människor som intresserar sig för energiberikande platser på jorden. Enligt Fan Xiulan är Glastonbury ”en plats på vår planet som har en förmåga att öppna människors hjärtan”. Platsen är som hjärtats Dan Tian eller hjärtchakrat.

Vi hade en helt underbar första resa i maj 2016, som gav oss inspiration till en två dagar längre resa. Eftersom intresset var så stort så har vi lagt in två resor 2017.

Vårt reseupplägg är att besöka Glastonbury 29/8-3/9. Vi åker på tisdag kommer fram och inkvarterar oss etc, så vi får onsdag, torsdag, fredag och lördagen för att besöka de viktigaste och vackraste kraftplatserna, kända och okända där vi tillsammans med Fan Xiulan kan öppna upp för och komma i kontakt både med ett djupare flöde hos platsen likväl som i vårt inre.

 

De underbara källorna som förmedlar livskraften från the Tor ut till hela Glastonbury och där en källa mynnar ut i en paradisisk trädgård, där gjorde vi en inre rening med det friska källvattnet, mediterade och tog kontakt med vår inre stillhet.

Kurs med Fan Xiulan med utlärning av olika hälsometoder, guide som visar och berättar om kraftplatserna ingår också.