Retreat med Fan Xiulan 28-31 Juli

fx_stillhetVill du nå stillhet, få djupa insikter om dig själv och ladda dig med positiv energi och kraft?
-Då ska du följa med på Retreat i Örbyhus med början den 28 juli!

Fan Xiulan, stormästare i rörelseträning och meditation, bjuder in dig till ett retreat.

Du får möjlighet att träna meditation i grupp med en starkt lysande kraft. Det finns många ställen att koppla av på, men få har samma potential att låta dig utvecklas själsligt. Du kan i 4 dagar helt koppla bort det vardagliga, ge dig en chans att bara vara här och nu. Glömma allt det som kanske tynger dig som jobb, pengar, bostad. Känn istället närvaron med naturen och kosmos.

På retreat finns det utrymme för djup stillhetsutövning som ämnar att öppna upp för din intuition och kreativa förmåga. Du kan få goda effekter av att träna hemma för dig själv, men du får resultat snabbare av att vara omgiven med goda vänner som är i samma energi och tillsammans hjälper varandra i stillhet. Att dessutom få hjälp av Fan Xiulan ger de allra bästa förutsättningarna för att få insikter om vem du egentligen är, varför du är här och vart du är på väg.

Att utveckla sin intuition kan hjälpa på flera sätt. Det kan göra dig mer säker på vad du vill göra i ditt liv. Att inte vara osäker på sig själv skänker glädje varje dag. När du har en stark intuition är du i ett medvetet tillstånd, allting runt omkring dig händer av en anledning, du lyssnar på signaler och navigerar livets strömmar med lätthet. Saker har en tendens att lösa sig bara man har rätt förhållningssätt till problem. Istället för att gå emot med ansträngning så kan du anpassa dig med enkelhet.

I vardagen får vår kropp och hjärna hela tiden massvis med information från alla håll och kanter. För att kunna stanna upp och lyssna behöver vi vila ifrån all stress. Paul Brunton skriver att man bör ägna åtminstone en vecka om året på retreat, detta tillsammans med minst en halvtimmas meditation om dagen är fullt tillräckligt på vägen mot upplysning. Ge gärna dig själv chansen till dessa 4 dagars stillhet, då har du möjlighet att rensa bort det gamla och fylla på med ny frisk energi, samt sätta en riktning för en framtid med glädje och harmoni.

Skrivet av Lars Johansson

retreat_buddhaVarmt välkommen till Biyunakademins retreat, där du får lära dig ett antal meditationer under 4 dagar som främjar din hälsa och själsutveckling!

Du får även god mat tillagad enligt kinesisk medicin och en vacker natur som inbjuder till träning och stillhet.

Retreaten håller på 28-31 Juli: Torsdag 28/7 start kl 18.00 till söndag 31/7 kl 16.00.

Kostnad: 2100 kr för 4 dagar. Beroende på antal deltagare blir det kock som lagar mat eller självhushåll/lagar tilllsammans. Kostnad för mat tillkommer.

Plats: Biyunakademins kurgård i Örbyhus (5 mil norr om Uppsala). Logi finns på kursgården för 200 kr/natt.

För frågor kontakta Biyunakaddmin: info@biyun.se

För anmälan betala in anmälningsavgiften om 300 kronor på pg: 601 87 34-1, ange namn, adress, telnr, ev e-mailadress.

Posted in Blog.