SOMMARLÄGER NACKA

Plats: Tollare Folkhögskola 
Tid: Lör 10-20, Sön 10-16 
Förkunskapskrav: Inga

Sommarläger 8-9 Juli

Tema: ”De visa själarnas möte”

 På Tollare Folkhögskola i Nacka/Stockholm

En helg med Grandmaster Fan Xiulan och gästlärare.
 
Biyunakademin är glada över att kunna presentera årets sommarläger med temat ”De visa själarnas möte. Vi bjuder in till en av sommarens absoluta höjdpunkter på Tollare Folkhögskola vid Skurusundet, i Nacka/Stockholm. Ta med dina nära och kära till en helg av återhämtning och inspiration.
 


BÄSTA NYHETEN!

Under helgen kommer du få flera initieringar och energiöverföringar med Fan Xiulan i syfte att öppna för djupare kontakt med din inre visdom och intuition, samt råd och hjälp för din hälsa. Allt detta i vacker natur som inbjuder till träning och stillhet.

När du anmält dig, skriv och berätta om vad du upplever besvärar din hälsa, i vårt formulär, som Fan Xiulan har till hjälp när du ska få personliga tips och råd samt bl.a.  moxa behandling under helgen.

 Du får möjlighet att träna Qi Gong och meditation i grupp med Fan Xiulans guidning. Det finns många möjligheter att koppla av på, men få har samma potential att låta dig utvecklas själsligt.
 
Med fyra kraftfulla teman
fördjupar vi vår inre resa

Människans själ är vår inre sanning. När vi är i kontakt med den finns inga sjukdomar, ingen död, ja inga problem över huvud taget! Visa människor har i alla tider vetat att vi har en inre kompass, en säker vägvisare till hälsa och harmoni, lycka och framgång.

Essens – Finn din sanna essens

Livskraft – Aktivera din ursprungliga livsenergi

Medvetande – Bli medveten om verklighetens Sanna natur

Upplysning – där inget finns, inget är – är alltet.

Utlärningen är baserad på den traditionella kinesiska medicinska förståelsen om kropp och själ, insiktsmeditation och hälsomeditation med mera.
 
Finn din inre sanning, hälsa och visdom, aktivera dina förmågor till inre frid och harmoni, samt aktivera din försvarskraft!

Professor Fan har skapat många högeffektiva metoder för inre harmoni, och här förmedlar hon några av de allra bästa. 

Gästlärare kommer!
 


Kurstider är följande: lördag 8/7. 10 -18, söndag 9/7 kl 10 -16.00.

Plats: Tollare Folkhögskola, Nacka 1.5 mil söder om Stockholm.
Se hemsida för mera info, bilder, vägbeskrivning och kommunikationer: https://tollare.org/om-tollare/kontakt/

Kostnad för sommarlägret 1900 kr. 100 kr rabatt vid medlem i någon av Biyunföreningarna i Sverige, Norge, Danmark. 300kr rabatt för pensionärer. Rabatterna kan inte kombineras.


ANMÄLAN: 
Du anmäler dig till sommarlägret genom att betala in anm.avgift 500 kr till Biyunakademin på pg: 601 87 34-1. Var god ange namn, adress, telnr, ev. e-mailadress, skriv ”Sommarläger”.

Kostnad för mat och boende tillkommer enligt följande:
Boende i enkelrum med lö lunch, middag & sön frukost, lunch 1999:-/pers. Boende i dubbelrum (2 enkelbäddar) med lunch, middag, frukost, lunch 1663:-/pers. 
OBS! Kost och logi bokas till Biyunakademin direkt när du anmäler dig.

Du måste anmäla ev.specialkost:  veg, vegan, laktos, gluten vid anmälan eftersom det lagas bara till de som beställt i förväg.

Logi:
Det finns lakan och handduk på rummen.

Anmälan är bindande. Moms är inkluderat i alla priser.

Ca 2 v före kursstart får du din bekräftelse på kursen och ytterligare information. När du är bekräftad kan du betala resterande kursavgift till vårt Plusgiro. Fullbetalning ska vara oss tillhanda senast 21/6.


 
AVBOKNINGSVILLKOR GÄLLANDE KOST OCH LOGI: 
Avbokning kan göras fram till 7 dagar före ankomst utan kostnad. Därefter debiteras en avgift på 50 % av det avbokade beloppet fram till 1 dygn före ankomst. Avbokning 1 dygn före eller senare debiteras med 100 % av det avbokade beloppet. Avbokning ska ska till Biyunakademin och gäller när den har bekräftats.
 
AVBOKNINGSVILLKOR TRÄNINGSLÄGER: 
-Fram till 5 Juni enbart avdrag för anmälningsavgift 500 kr. 
-Från 6 Juni avbokningskostnad 1000 kr. 
                         
Hjärtligt välkomna till en underbar hälsohelg!
Biyunakademin samt Biyunföreningen Gröna Draken
Kontakt: info@biyun.se, tel 070-775 79 77
 
ANMÄLAN SNARAST Ju tidigare anmälan desto säkrare medverkan och logiplats. Vid sen anmälan kontakta: Göran Jakobsson goran.jakobsson@biyun.se 070-712 24 64 eller Biyunakademin: tel 070-775 79 77.

Posted in .