Premiere of Fan Xiulan training in sound methods

0624944ddcf1810a781cdd4eb03f0454Söndagen den 27 september 2015 Fan Xiulan was the very first training in audio techniques.

Fan Xiulan började med att hälsa alla välkomna till en mycket avancerad kurs. Ljud är något vi alltid har omkring oss. Hon sade att både vi och djuren använder ljud för att kommunicera.

När någon säger de magiska orden; -jag älskar dig, till dig, ja då börjar du stråla, du känner vibrationer i hela kroppen, du blir både tacksam och glad. Detta är en enormt positivt energi. Denna enkla mening; jag älskar dig, är mycket avancerad medicin. Föräldrarna säger orden ofta till sina barn, ibland omedvetna vilken otroligt positiv inverkan det har på barnen.

Barn har naturlig energi från universum och de uttrycker den. Det är därför man blir så glad när man ser barn. Vid 18 års ålder sker förändringar, nu blir det kärlek mellan man och kvinna. När ett par gift sig minskar med tiden kärleken och man säger inte längre så ofta jag älskar dig till sin partner. Då handlar det mest om kärlek mellan sig själv och barnen, eller till sina vänner.

Negativ energi skapas när du till en person säger; -du är en dålig människa, jag tycker illa om dig. Var medveten om att du inte bara sårar den andra personen, du ger dig själv dålig energi. När du känner dig arg, besviken eller ledsen, fråga dig om du verkligen är den personen? Varför då? Jo, sådana tankar sänker din energinivå.

En person som har en vibrationsnivå, energinivå på mellan 150 till 200 är i obalans. Om man har en vibrationsnivå på 250 är man en glad och positiv person. Those who train and are aware have an energy between 300 and 400. Den person vars vibrationsnivå ligger på 400 till 500 är en oerhört lycklig person. Obehagliga situationer eller människor i obalans bekommer henne inte.

40aa5d53b1174272097a5f14a186e6d6Inom kinesisk medicin finns det fem olika ljud som har positiv inverkar på inre organ;
* Gong – påverkar hjärtat positivt
* Shan – påverkar lungorna positivt
* Djao – påverkar levern positivt
* Uuij – påverkar njurarna positivt
* Djuu – påverkar magsäcken positivt

Många har sett filmen ”The sound of music”, där sjunger de ramsan do re mi fa so la ti do – dessa ljud påverkar också dessa fem inre organ positivt.

I antikens Grekland behandlade man sjuka människor med flöjt musik. De vackra tonerna från flöjt skapade vibrationer i patientens kropp som hade läkande effekt.

De flesta kyrkor i västvärlden har orglar med magnifika orgelpipor. När man sitter i kyrkan och hör orgelmusik blir man ofta positivt berörd, man känner att man svävar iväg och negativa känslor försvinner.
Vår själ är evig och själen flyger till himmeln med hjälp av musik. Vissa mantran och sånger slår an en speciell sträng inom oss, det beror på att vi minns denna vackra musik från tidigare liv. När vi sjunger ett sådant mantra, eller lyssnar på en speciell sång, kan vi få tag i denna känsla. Vi öppnar upp för den positiva energin inom oss.

Dessa mantran och sånger har sedan urminnes tider givit människor och deras själar enorm kraft och kärlek så de lyfts upp till universum.

Musik kan behandla alla sjukdomar och problem. När man är ledsen bör man gråta högt och ljudligt därmed transformeras den ledsna känslan. Idag är det inte så vanligt att människor uttrycker sin sorg ljudligt eller ger utlopp för sin känsla av ledsamhet. Istället undertrycker man sorgen medan tårarna strömmar nedför kinderna. Men när vi är ledsna, ska vi precis som barnen, gråta högljutt för det befriar våra celler från sorg och stress. Ljudlig gråt gör att alla negativa känslor släpper taget om hjärtat och du blir befriad.

Ljudet när vi gråter låter som oh, oh, oh medan ljudet när vi skrattar låter som ha, ha, ha. När du gråter främjar du levern. Ibland när man blir riktigt arg, börjar man gråta och det beror på att kroppen självreglerar sig för att återvinna sin balans.
När man skrattar, kan man skratta så mycket att man nästan får ont i magen. Det är hjärtat som ger energi till magen och magsäcken. Efteråt känner man sig lugn och avslappnad.

Vetenskapen har på senare år kommit fram till att allt i universum består av vibrationer. Den starkaste vibrationen kommer från ljud.
Varför är kyrkklockor så betydelsefulla i människors liv? Hur kommer det sig att de flesta människor lystrar när kyrkklockor klämtar? För det första har ljudet från klockorna en vibrationsnivå på 800 – 1000. För det andra, i forna dagar varnade kyrkklockorna om fienden var i antågande eller för andra faror såsom brand. För det tredje, kyrkklockorna påminner människor när det är dags för bön och ta kontakt med himmelska krafter, vare sig det är Muhammed, Jesus eller Buddha.

NamelessFan Xiulan hälsade Marie Bergman, hyllad sångerska och låtskrivare, välkommen till kursen och berättade att Marie anordnar toning i Katarina kyrka. Dessa toningar sprider glad och positiv energi inte bara i kyrkan utan till halva Stockholm. När många människor tonar och sjunger tillsammans får det otroligt stark effekt eftersom ljudvibrationerna breder ut sig.

Dina vibrationer påverkar långt mer än vad tror. Vi är mycket mer än bara vår kropp. Vi är själar fyllda med kärlek och visdom. När du är ledsen eller arg minskar din vibrationsnivå radikalt. Då befinner du dig i ett tillstånd som hindrar dig från att ta in energi från naturen. Du har satt dig själv på sparlåga, för låg ström nivå helt enkelt. Medicin kommer inte att hjälpa. Vad som däremot hjälper dig är att du snabbt höjer din vibrationsnivå med hjälp av positiva tankar, recitationer, ljudande av mantras eller lyssna på glada sånger som berör ditt hjärta.

Under kursen fick deltagarna sjunga tillsammans med Yngve och Marie vilket skapade ett otroligt starkt energifält. Fan Xiulan lärde oss ljuda ett av universums starkaste mantran vilket är AOM-ljudet, samtidigt som hon visade oss olika handpositioner som hennes farmor lärt henne. Till detta lärde vi oss koppla på rätt koncentration och även visualisera olika kraftplatser på jorden såsom Himalaya, Glastonburgh och Mount Shasta.

Fan Xiulan bad oss i en övning att vi skulle lägga vårt fokus på hjälp till de syriska flyktingarna samtidigt som vi ljudade och gjorde en särskild handposition. Det blev mycket kraftfullt när hela gruppen hade samma fokus för ett behjärtansvärt ändamål.

Förutom AOM-ljudet fick vi lära oss mantra för att få energi från Guan Yins och hennes dotter Gröna Tara.

Fan Xiulan avslutade med att säga att det finns ljud och ljus i själen som varken vi eller vetenskapsmännen ser. De människor som är utbildade inom kinesisk medicin och vars tredje öga är öppnat, känner till och ser dessa energikanaler. De vet var obalanser finns och kan med hjälp av ljud och akupunktur skapa vibrationer i kroppen som löser upp blockeringar och tvättar rent kroppen från obalanser.

Detta var en otroligt energirik och glädjefylld utbildning som berörde min själ på djupet. Jag är så tacksam att Fan Xiulan anser både oss och tiden mogen för att delge dessa väl bevarade hemligheter, som tidigare bara gick i arv eller lärdes ut till ett fåtal utvalda elever.

Fan Xiulan blev också inspirerad av den höga vibrations- och energinivå som skapades under kursen att hon beslutat att under 2016 offer training in sound methods Stage II.

Nu blir det till att praktisera det vi lärt oss, sjunga, ljuda, recitera mantras tillsammans med handpositioner och positivt fokus och framför allt hysa glädje, kärlek och tacksamhet i sitt hjärta.

 

Maud Simmingskiöld

Posted in Blog.