Gunnel Landin

UPPTÄCK VAD FENG SHUI KAN GÖRA FÖR DIG!

Kom och upplev en spännande kurs i Feng Shui där du får insikter och kunskaper om hur du kan påverka din hälsa och ditt välbefinnande med Feng Shui genom dess
4 grundläggande Pelare; Framgång, Relationer, Hälsa och Visdom.

Jag, Gunnel Landin fick börja min kunskapsresa om Feng Shui i samband med att jag fick bröstcancer 2011 och gick igenom både cellgifter, strålning och operation vilket ledde till att min kropp var oerhört skör och utmattad. När jag kom i kontakt med Feng Shui och även Qigong lärde jag mig mycket om de energier som omger oss och hur vi kan påverka och dra fördel av dessa energier på flera nivåer.

Feng Shuin har lett mig till många spännande platser och jag har genom Feng Shuin också fått många nya mänskliga kontakter som har varit utvecklande och fantastiska.

Min Feng Shui Master Marie Diamond fick sina kunskaper direkt från den gamla kinesiska Feng Shuin och jag var glad när jag träffade Grandmaster Fan Xiulan som också har samma grundprinciper.

I och med att jag själv praktiserat Feng Shui i mitt liv nu några år så har jag nu känt att det är dags att dela med mig av mina kunskaper genom mitt företag Total Flow AB. När jag så letade efter ett kontor drogs jag genom Feng Shuins energier till Biyunakademins Hälsocenter i Västra Skogen där jag nu har mitt kontor. Så det är en ren konsekvens av att Feng Shui energi verkar och ger resultat.

Nu vill jag välkomna dig till en fantastisk kurs i Feng Shui.

Tid: Lördagen 5 Dec kl 12-16
Plats: Biyunakademins Hälsocenter
Johan Enbergs väg 20, 171 61 Solna.
T-Västra skogen (7 min från T-centralen).

Pris: 700 kr.
Anmälan för deltagande på plats: 
Kontakta mig på telefon 070-752 18 04 eller maila mig på Gunnel.landin@totalflow.se
Betala 700 kr för kursen till Total Flow AB, Bg 5236-3769 eller Swisha till 123 529 98 47
Om det finns underlagför deltagande i kursen via Zoom så kommer jag att spela in och du kan få tillgång till kursen när du har tid att lyssna. Så anmäl ditt intresse för denna möjlighet.

KONSULTATION
Jag erbjuder WEB baserad konsultation i Feng Shui. och hjälper Dig hitta harmonin i ditt hem genom att göra små eller stora juteringar som harmoniserar med dig och ditt personliga Feng Shui Energi nummer som jag tar fram till Dig. När det är möjligt så här i Covid 19 tider så gör jag konsultation i hemmet, hembesök gäller för Stockholms området i nu läget.
Kostnad för konsultation 30 minuter JUST NU PRIS 300 kr
Kostnad för Hembesök efter avtal
Anmäl dig genom att skicka ett mail till gunnel.landin@totalflow.se
eller ring mig på 070-752 18 04
Du betalar via BG 5236-3769 eller via Swish 123 529 98 47 när vi har bokat en tid.

FENG SHUI ONLINE KURS:
Total Flow Incentive 
Jag har en kurs online på engelska, den tar upp de fyra grundpelarna i Feng Shui, Framgång, Relation, Hälsa och Visdom. Detta är en kurs på 36 små kurstillfällen som du får via mail tillsammans med en film (3-5 min lång), samt en kursbok. Man kan själv välja hur snabbt man vill gå igenom kursen. Tex en eller två gånger per vecka eller snabbare om man det skulle vilja. Kursen kompletteras med 6 Zoommöten (på svenska) och dessutom får man boka två individuella Zoom (30 min) för eget behov.
Kursen kostar 4997 kr som medlem i Biyunakademin får du 1000 kr rabatt så du betalar bara 3997 kr.
Anmäl dig till kursen genom att skicka ett mail med namn, adress, mailadress och telefon nr till gunnel.landin@totalflow.se och betala kursen via
BG 5236-3769 eller via Swish 123 529 98 47
När du gjort det så får du ett e-mail och kan börja din kursomgång direkt.
Har du frågor så kontakta mig på telefon 070-752 18 04

SKAPA VISIONS TAVLA FÖR 2021
KOMMER I DECEMBER
Under december månad kommer jag att ha ett flertal kurstillfällen i Biyunakademins lokaler i Västra Skogen för att skapa Visions Tavlor för 2021. Det kommer vara både teoretiskt och praktiskt. När du är klar så ska du känna att du har en klar bild av vad du vill att 2021 ska ge dig i utbyte och du ska ha en färdig Visions Tavla.
Vi går igenom vad som är viktigt ur Feng Shui synpunkt och inriktar oss på de fyra grundpelarna Framgång, Relation, Hälsa och Visdom och visualiserar hur du kan förverkliga dina drömmar inom varje område.
Kursen kan hållas på Zoom för den som vill så anmäl intresse så fixar jag med tider.
Kursen kostar 500 kr och du får delta vid flera tillfällen om du skulle så behöva för att få din Vision Tavla klar.
Tider kommer att finnas både på dag och kvällstid så att alla ska ha en chans att vara med och att vi inte behöver bli för många på varje pass med tanke på Covid 19.
På Zoom kommer tider att sättas i samklang med de som anmäler sig.
Du behöver ha tidningar för att hitta bilder och även texter som du kan använda. Vi delar också med varandra.
Ett pappersark A2 som underlag kommer ingå för att du ska kunna göra din tavla. Om du deltar på Zoom får du hitta eget underlag för din tavla.
Du anmäler dig genom att maila namn, adress, telefon nr samt om du vill delta online på Zoom eller på plats i Västra Skogen till gunnel.landin@totalflow.se och betala avgiften på 500 kr till antingen BG 5236-3769 eller Swisha 123 529 98 47

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN REDAN NU!

Posted in Blog.