Meditationsreteaten 29-30/6 2019

  • Vi fördjupar självkännedom och qigongförmåga
  • Lär oss flera kraftfulla stillhetsmetoder
  • Släpper det som kanske tynger dig som arbete, prestation, brådska och stress.
  • Hittar nya sätt att utveckla vår intuition

I tillstånd av djup stillhet och harmoni är vi i kontakt med naturens och livets stora sammanhang, även om vi kanske inte tänker på det.

Den kontakten ger oanade möjligheter för läkning och ny kraft.

De traditionella kinesiska mästarläkarna visste att människan är en oskiljaktig del av naturens och livets stora sammanhang – en kunskap som pionjärer inom kvantfysiken och biologin i dag kan ana och söker formulera på sitt eget sätt.

Medverkande:

Fan Xiulan – Grundare av Biyunmetoden som hittills lärts ut till över 125 000 svenskar, mentor för Biyunföreningarna i Norge, Danmark, Brasilien, USA. Hon är expert på kinesisk medicin, gästprofessor på Sanya University och Yangxi University. Fan Xiulan är även styrelsemedlem i Nordeuropeiska Organisationen för Kinesisk Medicin, Luobing örtmedicinrådet samt  skapare av Kvant Hälsometoden.


Marie Bergman – älskad musiker och artist, förvaltare och nyskapare av den svenska vis-skatten och djupt kunnig musikpedagog med specialitet sång och toning. Känd för sin varma och personliga ton som väcker lyssnarens kärlek till musiken.


Anna C Bornstein – författare och journalist tilldelades Humanism & Kunskapspris ”Pennan”, 2017 främst för skolprojektet ”Drömmen om det goda” där eleverna ska lära känna sig själva, få medkänsla med sina kamrater och världen samt en bättre inlärningsförmåga. Övningarna bygger på fyra pelare, Stillhet, Reflektion, Beröring, Rörelse, och är anpassade så att de passar de olika stadierna.


Magnus Båge – är en mycket uppskattad och eftersökt flöjtist, kompositör, dirigent, arrangör, producent, pianist, entreprenör, innovatör, pedagog och projektledare – med stor erfarenhet inom samtliga av dessa skrån.
Många svenska tonsättare har komponerat direkt för Magnus.
Han har medverkat i många olika sammanhang som solist, orkester-musiker, reed-musiker och på en rad scener i Sverige.

Posted in Blog, Okategoriserade.