Glastonbury, England

Den vackra lilla staden Glastonbury är välkänd internationellt av människor som intresserar sig för energiberikande platser på jorden. Enligt Fan Xiulan är Glastonbury ”en plats på vår planet som har en förmåga att öppna människors hjärtan”. Platsen är som hjärtats Dan Tian eller hjärtchakrat.

Vi har rest till Glastonbury fyra gånger sedan 2016 och haft helt underbara resor. 

Vårt reseupplägg är att besöka Glastonbury ca 5 dagar. Vi besöker de viktigaste och vackraste kraftplatserna, kända och okända där vi tillsammans med Fan Xiulan kan öppna upp för och komma i kontakt både med ett djupare flöde hos platsen likväl som i vårt inre.

The Tor – kullen med tornet som bland annat sägs symbolisera kontakten mellan himmel och jord, en plats för kraftladdning och insikt.
De underbara källorna som förmedlar livskraften från the Tor ut till hela Glastonbury och där en källa mynnar ut i en paradisisk trädgård, där gjorde vi en inre rening med det friska källvattnet, mediterade och tog kontakt med vår inre stillhet.

Kurs med Fan Xiulan med utlärning av olika hälsometoder, guide som visar och berättar om kraftplatserna ingår också.

Några utdrag från deltagarnas feedback vid vår Glastonburyresa Maj 2018

Läs och längta till kommande resor!

E: Dag 1: Abbey och The Tor.

Fantastiskt väder och varmt. Mycket kraftfullt i the Abbey och på kraftplatsen där vi gjorde stilla qigong. Fnt och helande att hålla på druid-stenen och meteoriten. Jag sjöng inne i köket, en vacker klang, kändes också starkt. Blir tung, kompakt, och fylld av alla energier. Mycket glad att vara här! Skrattade inne i the Tor med händerna upp mot himlen, fick lust att kasta mig framåt och flyga upp i tornet i de mycket kraftiga vindarna.

Dag 2: Chalice Wells + kyrkor

I Chalice Wells fick vi släppa allt gammalt, rena oss, gå i vattnet i källan, det röda vattnet, sen var vi nyfödda… Jag tog vatten på huvudet, hals, 3e ögat, kronchakrat, armen, händer och renade auran, friskt och livgivande, kändes bra, naturligt.

Dag 3: Wearyall Hill + vita källan

Helt fantastiskt på Wearyall Hill, fin stilla qigong. Sen kraftfull stilla qigong och kanalisering av Valery. Mycket starkt, kände glädje, frid och lätthet. Blev pånyttfödd igen. Vita källan – iskallt – vackert- mysigt, som en grotta

Druidstenen
Fan Xiulan i Aveburys blomstrande ängar

Dag 4: Avebury – Stenarna

Underbart. Transformerande. Lagom tidslängd upplägg på dagarna. I övrigt bra med stilla qigong till Glastonburymusik. Djupa meditationer. Integrera nytt och rensa bort gammalt. Fina rum, god mat och bra service på Tordown.

Mycket bra organiserad resa – gav qi, kärlek, omtanke och flexibilitet.

Tusen tack för tips, råd med mera! <3

A: Mycket fint och trevligt på the Tordown. Precis rätt atmosfär för resans syfte. Mitt rum var underbart och exakt vad jag behövde för att klara dagarna. Bra struktur och upplägg på dagarna med morgonqigong och mötena i vardagsrummet. Tryggt att få landa där med alla intrycken!

Fint att stämma av med var och en av oss hur vi upplevt kraftplatserna. Viktigt att få ventilera! Bemötandet jag fick när jag blev sjuk i migrän är något jag aldrig kommer att glömma. Tack än en gång! Oerhört värdefullt att få den djupare beskrivningen av Fan Xiulan angående kraftplatserna och dess energier. Det blev en helt annan förståelse av det hela för min del.

Morgonträning i Tordowns vackra trädgård
På Wearyall Hill med utsikt av The Tor

Bra planering vad gäller programmet för varje dag inklusive lunch och middagspauser. Perfekt med den mysiga vegetariska restaurangen och alla vegan picknickar. Passade mig så bra.

Fint bemötande av mig som ny i gruppen också. Kände mig hemma direkt.

Dag 2: Glastonbury Abbey

En plats där jag blev lugn direkt jag kom dit trots rätt mycket andra människor. Meditationen med Fan Xiulan då vi lass med hjärtat mot jorden var underbar och något jag kommer att göra många gånger på andra platser. The Tor: Mäktig och nästan mystisk stämning där…

Hade två intressanta upplevelser där i samband med den speciella meditationen i själva tornet. Kände en touch av en enorm kraft uppifrån och en stark värme från jorden.

Dag 3: Intressant hälsokonsultation som fick följden att jag verkligen vill ta itu med min hälsa.

Dag 4: Wearyall Hill, Cirkeln med Valery… efteråt så glad och med känslan att jag är på rätt väg… Vita källan: Spännande och fin plats!

Dag 5, The White Horse med ögonen som glittrade kommer jag för alltid att bevara i mitt hjärta. Blev så glad och stärkt! Silbury Hill med den mäktiga rovfågeln som satte sig bredvid mig när jag visualiserade att jag var på toppen. Underbara stenar av olika slag som talade till mig var och en på sitt sätt.

Fan Xiulan tillsammans med vår lokala guide Valery
Aveburys mäktiga stenar

R: Dag 1

The Abbey

Fantastisk start på den här veckan, en riktigt fin meditation. Det var fantastiskt att meditera tillsammans i så fina omgivningar. Det var en stark meditation med utrensning av gammalt bagage.

Väldigt starkt med Valery och hennes kanalisering. Det är första gången jag upplever en ängel komma.

Dag 2
Chalice Well

Fantastiskt ställe. Fint att Fan Xiulan berättade om porten in till det nya livet och att gå igenom den renande källan och till sist dricka vattnet från källan. Och såklart blomstergrottan! Det var en renande och upplyftande dag i det hela.

Maria kyrkan – Fin kyrka, jag hade en väldigt stark upplevelse där. Det var som om Maria sa välkommen och gav mig en varm kram. Meditationen till St. Michael kunde jag märka djupet.

Dag 3

Wearyall Hill – Fint ställe med mycket historia. Valery kanaliserade ärkeängeln Josef av Arimetea, alkemisten Merlin och St. Germain. Det är så levande och det kändes starkt.

Igen rörde detta mig väldigt starkt.

Dag 4

The White Horse:
Fint att se en mäktig häst. Vi skulle tänkt oss dit, det är möjligt för vi har redan lärt oss att använda tanken på det sättet. Avebury stenar: Bara i sig själv var platsen fin. Det var fantastiskt att äta mat i dessa fina omgivningar och med lite avslappning innan vi gick vidare. Fabelaktig plats!

Tack för 5 fina dagar!

Silbury Hill
Avalons dimmor