Khao Lak, Thailand

Åk till Khao Lak i södra Thailand med Qi Gong-mästare Fan Xiulan.

Med ett underbart upplägg av hälsoretreat med qigong, meditation, kultur och relax kommer vår resa till det vackra området (och naturreservatet) Khao Lak (ca 1.5 timmes bilväg norr om Phuket) bli fantastiskt.

Framför allt får vi en möjlighet att koppla bort stress och vardagsproblem och koppla upp på en kraftfull uppgradering av vår hälsa och insikt. Då vi med tre fantastiska lärare, hälsomat och paradisisk natur, sol och bad laddar upp vår inre energi och bygger upp och transformera vår kropp och sinne till en ny nivå av hälsa och medvetenhet!
Qi Gong-kurs med Grandmaster Fan Xiulan och Niko Nygren – vi får bland annat lära oss Kvanthälsa qigongen – den senaste av Biyunmetoderna, där vi lär oss att hämta livskraft från naturen och hur vi kan förmedla livsenergi till andra.

Fan Xiulan kommer också att ge initieringar med syfte att befrämja intuitionen samt lära ut  djupmeditation/stilla qigong

Under våra dagar i Thailand kommer vi att göra flera spännande utflykter:

  • Tempel besök med meditativ atmosfär
  • Naturreservatet med vattenfall och regnskog
  • Kraftplatser i naturen
  • Flera mindre utflykter ingår också: här handlar det om stränderna, lokal shopping m.m.

En föreläsning om Thailändsk andlighet av Maneraat planeras, hon är buddhistisk meditationslärare och retreat-anläggningens grundare.
                                                    
Kurs, boende i dubbelrum, utflykter i programmet samt kostnader för frukost och middag på Thailife ingår.

Thailife ligger i underbar miljö bara ca 500 meter från havet. Egen personal som erbjuder kropps-terapier, egen restaurang med hälsoinriktad och delvis egenodlad ekologisk mat, hjälp med egna utflykter m.m.

Resans pris 19900 kr, flygbiljett tillkommer, enkelrumstillägg med egen bungalow möjligt

För mer info och anmälan kontakta Biyunakademin
Intresseanmälan: Göran Jakobsson 070-712 24 64, 08-526 94 111 goran.jakobsson@biyun.se                         
Information: Niko Nygren 070-669 73 70