KVÄLLSKURS I STOCKHOLM ”KVINNANS METODER” med Grand Master Fan Xiulan

kvinnans qigong

24/9, 25/9, 2/10 2019 kl 18-20.30
Öppen för alla kvinnor

Nya Kvinnans metod med energin från himmel och jord, hjärtats sång och kraftfulla mantras.

Grandmaster Fan Xiulan har under 30 år förmedlat kunskaperna om kvinnans metod till ca 6000 kvinnor i olika länder. Hon har nu satt samman nya metoder med energier från himmel och jord som hon vill ge som gåva till kvinnor för att hjälpa deras hälsa.

Nya Kvinnans metod innehåller hemliga punkter i kroppen för att bli ung och vacker, stark, glad och lycklig och hjälper hormonbalansen. Nya stilla, liggande och övningar i rörelse.

• Mat som medicin.
• Nya energier och gamla kunskaper från essensen av den kinesiska medicinen.

Träna 30 min/dag utomhus, i sängen etc som kan hjälpa dig snabbt. Daglig träning kan öppna din visdom, förstå din väg och du kan hjälpa din familj. Om kvinnan är lycklig så är hela familjen lycklig.

Kvinnans metod är en kraftfull träningsmetod med flera syften: inre skönhet, god hormonbalans, att motverka kvinnoproblem och klimakteriebesvär m.m. Genom koncentrationen, visualiseringar, självmassage och stillsamma, kontemplativa rörelser tillförs kroppen och sinnet livskraft och ro.

Egentligen är det inte svårt, när man vet att metoden finns, är äkta och fungerar. En viktig nyckel är att uppriktigt älska sig själv, sin själ och sin kropp. Detta arbete börjar med att du ständigt hyser positiva tankar, att du varje dag i meditation försätter dig själv i ett lugnt, vackert och ungdomligt tillstånd.

När du befinner dig i detta underbara tillstånd skapar du förutsättningar för något magiskt öppnas upp inuti dig. Din energi kan få kontakt med de hemliga djup som finns i din kropp och själ.
När du öppnat upp för denna fantastiska transformation blir du ett med naturen. I detta naturliga tillstånd där du återtagit kontakten med ditt medvetna energifält inser du vem du är och alltid har varit, vilket är tusen år av enighet.

Förkunskaper: Inga

Tid: Tis 24/9, Ons 25/9, Ons 2/10 kl 18-20.30

Pris: 1 900 kr. (100 kr rabatt för medlemmar i Biyunföreningen Gröna Draken eller Biyunakademins Hälsocenter 2019, 300 kr rabatt för pensionärer. Halva priset vid repetition.
Rabatterna kan inte kombineras.

Plats: Biyunakademin, Stockholm,Johan Enbergs väg 20, 171 61
Solna. T-västra skogen. 50 m rakt ut från tunnelbaneutgången.

Posted in Okategoriserade.