Mannens Qigong, för ökad visdom och bättre hälsa

Mannens Qigong enligt Biyun är en serie stärkande qigong övningar som syftar till att öka den manliga kraften (bl.a tantra förmågor) och harmonisera mannens yttre aktivitet med den inre stillheten. Att naturligt stärka mannens handlingskraft och återhämtning och att främja balansen mellan mannens integritet med hans öppna kärlekshjärta. Med andra ord – harmonisera Yin och Yang – och att ge plats för båda de kvinnliga och manliga aspekterna hos dig som man! Genom att stärka dessa förmågor stärker du även din förmåga att respektfullt kunna använda din kraft och lyfta din sexuella energi så att den främjar din kropp och dina manliga förmågor.

Under två dagar i oktober har du nu möjlighet att lära dig enkla, stärkande övningar att använda i vardagen och som du kan bära med dig var du än befinner dig i världen, i jobbet, på fritiden, på resan och i hemmet, för att stärka din hälsa och ditt manliga välbefinnande. Känn dig varmt välkommen. Inga förkunskaper krävs.

Tid: 24-25 april, Lör 10-18, Sön 9-16

Plats: Biyunakademin,Stockholm,  Johan Enbergs Väg 20 171 61 Solna

Pris: 1 900 kr.

Anmälan: Gör din anmälan till info@biyun.se 

Ange ”Mannens Qigong” i ämnesraden plus ditt namn, adress, telefonnummer.  

Betala in 300 kr i anmälningsavgift till Biyunakademin, Post Giro: 601 87 34-1 Ange ditt namn och ”Mannens Qigong”.  

Vid sen anmälan kontakta Göran Jakobsson 070-712 24 64, goran.jakobsson@biyun.se 

eller Biyunakademin 08-526 94 111

Mer om Mannens Qigong enligt Biyun

Det finns mästare inom den kinesiska traditionen som har lärt sig att tyda naturen och som förstår människan som helhet. En sådan mästare säger nu att det är hög tid att befrämja mannens hälsoenergin (Yang) i Sverige, Norden och globalt. Detta för att skapa en bättre balans mellan Yang (maskulina) och Yin (feminina) i världen. Av den anledningen har Biyunakademin i Sverige efter närmare 30 års verksamhet nu beslutat att börja lära ut tidigare väl dolda hemligheter för män. 

Denna mycket viktiga metod heter Mannens Qigong enligt Biyun och syftet med övningarna är att stärka mannens potential, öka mannens kunskap om hans personliga, själsliga, andliga och sexuella utveckling. Med hjälp av övningarna som kan utövas dagligen kan du som man lättare öppna upp för (himmelsk) visdom och förstå ditt eget och andras hjärtan. Du ges möjlighet att stärka förmågan att lyfta din essens uppåt med syfte att befrämja höger hjärnhalvas utveckling snarare än att bara “förlora essensen” när du älskar och har sex. På dessa sätt kan du som man bättre bidra till att göra din partner lyckligare och mer trygg. Under kursens gång kommer vi att lära oss träningsformer som stärker mannens energi, potens, motverkar prostatabesvär och mycket mycket mer. Känn dig varmt välkommen. Inga förkunskaper krävs för att lära dig Mannens Qigong enligt Biyun.

Posted in Blog.