Kometstensmassage

Bian shi Tuina (kometstensmassage) är en fantastisk metod för att få mycket djupa hälsoeffekter.

Bakgrund: Den meteorit som slog ner i Kina för ca 60000 år sen och smälte samman med ett berg i Kina skapade en mycket speciell stenart som kallas för Bian Shi.

236x154xbian,P20sten-web.jpg.pagespeed.ic.TrD-3XssVX.jpgFör cirka två tusen år sedan var metoden mycket populär i Kina och kometstenarna flitigt använda, efter hand glömdes kunskapen bort och terapiformen försvann. På senare år har tack vare modern forskning det påvisats att stenen vid massage kan stärka kroppens försvarskraft upp till 50% och att den har både infraröd strålning samt att dess elektromagnetiska fält väl sammanstrålar med människans elektromagnetiska fält.

Kometstensmassagen kan upplevas som mycket behaglig, och framför allt så ger den mycket djupgående hälsoeffekter: vid kroniska problem, smärta, inflammatoriska tillstånd ger behandlingen mycket bra resultat samt i förebyggande och allmänhälsostärkande syfte.

Vi vill utbilda högstående terapeuter i Bian Shi – kometstenmassage så att denna underbara metod kan spridas i Sverige.

Sagt om kursen:

353x263xIMG_3423.jpg.pagespeed.ic.UsbmKtV0dJ.jpgEn intressant och nästan magisk kurs som inspirerade mig mycket, Fan Xiulan har verkligen en äkta djup kunskap som förmedlas i hennes kurser.

Kometstenarna är fantastiska, de ger extra kraft till massageteknikerna i tuina eftersom de är formade som massageverktyg.

Kometstenarna har en märklig förmåga att få muskler att slappna av och öka värmen i de områden som masseras.

Har provat stenmassagen hemma på släkt, vänner, arbetskamrater och katten, alla utan undantag tycker att det är avslappnande och skönt.

De som fått massage har upplevt att spända muskler slappnat av och att smärta minskat. Jag har tagit kometstensmassagen till mitt hjärta och vill gärna fördjupa mig praktiskt.