Himalayan Wisdom Meditation Music – Digital nedladdning

Köp musiken digitalt via nedanstående länk, så får du möjlighet att ladda ner högkvalitativa filer i mp3-format. Ett konto hos PayPal krävs för att genomföra köpet, om du inte redan har ett konto kan du skapa det utan kostnad. Ordinarie pris 150 kronor, introduktionserbjudande 97 kronor!

Denna unika inspirerande musik hjälper dig att tona in ditt inre jag. Det förbättrar inre balans och hälsa. Fan Xiulan, Marie Bergman och Lasse Englund har skapat ett magiskt landskap av djup läkning med röster, gitarrer och tibetanska klangskålar. Rösterna är som vinden i Himalaya, dansande, virvlande, viskar i stormen och dånande i tystnaden. Visdom ekar i dessa tidlösa röster och mantran.
 
Slappna av och välkomna detta djupa lugn. Låt melodier, pulsen och recitationer flöda genom din kropp och själ och föra dig till stillhet och föryngring. Denna musik kommer att öka din kärlek, sanning och visdom.
 
Fan Xiulan inspirerades av det heliga berget Kailash och de gamla mästarna i Himalaya när hon skapade denna meditation musik tillsammans med Marie Bergman och Lasse Englund. Fan Xiulan är en Qi Gong Grandmaster och läkare i traditionell kinesisk medicin. Hennes familj har arbetat med och fört vidare dessa gamla helande traditioner i många generationer.
Fan Xiulan är grundare av Biyun Qi Gong och Biyunakademin och har spridit sin metod till över hundra tusen människor i Skandinavien och Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.
 
Fan Xiulan skapade en starkt inspirerad atmosfär där hon, Marie Bergman och Lasse Englund färdades tillsammans för att skapa denna musik. Denna meditativa CD är den första i en serie av inspirerande och intuitiva skivor.

Posted in Blog, Okategoriserade.