Himalayan Wisdom Meditation Music

Köp musiken digitalt via denna länk, så får du möjlighet att strömma och/eller ladda ner högkvalitativa filer i mp3-format.

Denna unika inspirerande musik hjälper dig att tona in ditt inre jag. Det förbättrar inre balans och hälsa. Fan Xiulan, Marie Bergman och Lasse Englund har skapat ett magiskt landskap av djup läkning med röster, gitarrer och tibetanska klangskålar. Rösterna är som vinden i Himalaya, dansande, virvlande, viskar i stormen och dånande i tystnaden. Visdom ekar i dessa tidlösa röster och mantran.
 
Slappna av och välkomna detta djupa lugn. Låt melodier, pulsen och recitationer flöda genom din kropp och själ och föra dig till stillhet och föryngring. Denna musik kommer att öka din kärlek, sanning och visdom.
 
Fan Xiulan inspirerades av det heliga berget Kailash och de gamla mästarna i Himalaya när hon skapade denna meditation musik tillsammans med Marie Bergman och Lasse Englund. Fan Xiulan är en Qi Gong Grandmaster och läkare i traditionell kinesisk medicin. Hennes familj har arbetat med och fört vidare dessa gamla helande traditioner i många generationer.
Fan Xiulan är grundare av Biyun Qi Gong och Biyunakademin och har spridit sin metod till över hundra tusen människor i Skandinavien och Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.
 
Fan Xiulan skapade en starkt inspirerad atmosfär där hon, Marie Bergman och Lasse Englund färdades tillsammans för att skapa denna musik. Detta meditativa album är det första i en serie av inspirerande och intuitiv musik.

Posted in Blog, Okategoriserade.