Tidningen Hälsa Kryssning 2019

Fan Xiulan tillsammans med Biyunakademin har medverkat på Tidningen Hälsas Kryssning för tredje året i rad. I år som föreläsare och utställare. Fan Xiulan höll två stycken föredrag om Kvinnans Hälsofrämjande metoder. Båda tillfällena var mycket välbesökta, den första helt fullsatt.

Fan Xiulans föredrag var rikt kryddade med många hälsorekommendationer för att bibehålla sin hälsa. Både praktiskt och teoretiskt. Kinesisk Medicinska förståelsen hur man tar hand om sig är väldigt omfattande och svårt att förmedla mycket på kort tid, men några väl valda ord kan man komma mycket långt med. Dessutom fick alla prova på några hälsofrämjande rörelser, som man kan ha stor glädje av.

Biyunakademin har därmed introducerat cirka 300 nya människor till Biyunmetoderna. Det var stor entusiasm kring föreläsningarna och vår utställning, där det fanns möjlighet att prova på Kometstensmassage och handla av våra hälsoprodukter.

Göran Jakobsson och Lars Johansson höll högt tempo på massagen och cirka 40 personer hade möjlighet att prova på under söndags-kvällen och måndagen. Alla mycket nöjda och några valde att köpa en Kometsten hem för egenvård.

Tidningen Free har i sitt senaste nummer skrivit en artikel om Fan Xiulan och Biyun-metoderna, så alla besökare fick ta ett exemplar av tidningen, vilket kändes som ett utmärkt sätt att få mer bakgrund till metoden och vår mästare.

Precis som tidigare år har Svenska Kocklandslaget haft ansvar för maten ombord som består av mycket god och väl tillagad vegetarisk mat.

Ett mycket lyckat arrangemang, och vi på Biyunakademin vill tacka Tidningen Hälsa för sin hjälpande hand.

Posted in Blog.