Mannens Metoder

DSCF1519_editMannens Metoder är kärnan i Kinas 5000 år gamla kunskap om mannens hälsa.  Den kan förbättra livskvalitén även hos nordiska män.

När mannen föds har han betydande inslag av ståndaktigt mod! Men med ökad stress, brist på solsken, bristfällig kost och dålig kontroll över sina känslor blir han nervös, rädd och irriterad. Männen förlorar sin djärva, modiga och stiliga maskulina energin. Detta går dock att lösa med optimism, tolerans och tacksamhet.

Medelålders män får lätt humörsvängningar på grund av hushållssysslor och tunga arbetsuppgifter. När män upplever ilska, humörsvängningar, dramatik och spänningar ökar deras utsöndring av adrenalin. Hjärtfrekvens, blodtryck och blodcirkulation kommer i obalans och fysiologiska funktioner i olika organ blir störda. Det kan i sin tur orsaka magsår, högt blodtryck, kranskärlssjukdomar och med flera sjukdomar.

Goda hälsoeffekter av Mannens Metoder är bland annat minskade hjärt- och njurproblem, förbättrad livskvalité, stärkt självförtroende och ökat välbefinnande. Brist på solljus i Norden är den viktigaste faktorn till ohälsa.

När ditt hjärta är fullt av solsken, lycka och glädje lättar den psykologiska pressen, vilket i sin tur förbättrar mäns sexuella funktion vilket leder till ett harmoniskt och lyckligt sexliv. Detta är bra för kroppen och skänker glädje, hälsa och ökad livslängd. Mannens Metoder rekommenderas därför som daglig träning för att bibehålla en stark parrelation.

mannen_3.jpgNär mannen fyllt 30 och börjar närma sig medelåldern, kan bördan på axlarna kännas tyngre än för yngre män. Kroppen känns inte längre lika stark som förut och man blir lättare trött. Man har ansvar både för familj och samhället, samtidigt som det ofta är mycket stress på arbetet. Man håller sig vaken trots trötthet, har spänningar och när man lägger sig har man svårt att somna. Detta tillstånd kan leda till depression och smärta. Det färgstarka håret man hade som 20-åring börjar glesna och bli gråfärgat.

I Kina säger man att en ung man med hälsa är rik, därför bör medelålders män investera mer i sin hälsa. Om man inte gör det på ett tidigt stadium, kan det li mycket kostsamt längre fram att försöka köpa till sig hälsa. Till slut finns kanske ingen hjälp att köpa. Om man istället väljer att vara aktiv och träna Mannens Metoder 30 minuter om dagen, kan man upprätthålla en trevlig livsstil och balanserad sinnesstämning. Träning kombinerat med balanserad kost gör att medelålders män kan bibehålla en ung kropp, full av positiv energi!

De som tränar Biyunmetodens Mannens Metoder kan skörda fina frukter inom följande områden:

mannens MetoderA. Mannens Metoder gör dig naturligt avslappnad och hjälper dig skapa goda matvanor. Till exempel äta vegetarisk mat, med grönsaker, frukt och baljväxter, nötter och mycket annat. Detta inte bara förbättrar en mans sexuella funktion, utan ökar även kroppens upptagningsförmåga av olika viktiga spårämnen som är välgörande för hälsan. Det leder även till effektiv viktkontroll, vilket i sin tur minskar risken för fetma, hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes.

B. Mannens Metoder är en mycket bra och välgörande fysisk aktivitet. Den skyddar medelålders mäns fysiska energi och förebygger trötthet. Särskilt för män som föredrar att bara ligga på soffan är det viktigt att träna Mannens Metoder. Det är också bra med promenader, jogging, och annan fysisk träning för att förbättra sin fysiska kondition och immunförsvar. Du blir av med överskottsenergi och får stabil kroppsvikt. Men alltför intensiv träning och vissa sporter kan vara skadliga för hälsan, som långvarig cykling i blött och kallt väder. Sådant bör undvikas i möjligaste mån. Varför då? Jo, du behöver alltid tänka på att skydda testiklarna och mellangården från väder och vind.

Posted in Blog.