Bli stilla metoder/meditationslärare för Grandmaster Fan Xiulan 10-12/4, 2015

unnamed (1)Meditation har blivit oerhört populärt på senare år. Nu ger vi dig som är instruktör en ny möjlighet den 10-12/4, att bredda din lärarkompetens.
Bli stilla metoder/meditationslärare
Anmäl dig nu!

Repetition för endast 900 kr!

Biyunmetodens grundare Fan Xiulan har förmågan att kunna förmedla upplevelsen av fördjupad stillhet, detta bygger på vissa grundläggande livsprinciper och de olika tillstånden av stillhet. På kursen guidar Fan laoshi oss in i dessa tillstånd.

Detta är som alla kan förstå en kurs på mycket hög nivå som ger instruktören möjlighet att höja sin förmåga – till en äkta kvalitet av stillhet. Naturen är i förändring, alltet är i förändring och vi människor behöver också förändras för att kunna verka i samklang med naturen, det är vad vi kan kalla den nya vetenskapen.

unnamed (2)Biyunmetodens instruktörer får här möjligheten att ta emot o tillägna sig denna nya kraft och transformera och väcka de högsta förmågor som ligger vilande i vårt inre, undervisningen öppnar potentialen att förmedla detta till andra.  Ta tillvara på de gåvor att vara född till denna jord innebär.

I tidigare metoder har instruktörerna sysselsatt sig med att rensa och avlägsna elevernas fysiska  problem, men det räcker inte, nu behöver vi hjälpa eleverna att också öppna sina medvetanden och själskraft.

Låt oss väcka eleverna och hjälpa dem att ta fram de djupare liggande intuitiva förmågorna,  det räcker inte med bara kroppen – själen måste också med. Det är den stillhet som människor, naturen, ja alltet behöver.

Forskning på området stillhet och mindfulness har blivit mycket populärt på senare tid, det illustreras av att bl.a. en Nobelpristagare i medicin i sin forskning också påvisat att stillhetsutövning kan förlänga cellernas livslängd.
Nu får du en unik möjlighet att lära dig för en mästare, begränsat antal platser.

unnamedFörkunskapskrav: Jichu Gonginstruktör.

Plats: Biyunakademins Hälsocenter

Tid: Fre: 15-20, Lör 10-18, Sön 9-16

Pris: 3 000 kr. Repetition: 900 kr.

Varmt Välkommen!
Biyunakademin

Posted in Blog.