Sommarläger 29-30 Juni

För att kunna genomföra lägret
behöver vi din anmälan senast 29/5.

  Tema: ”Ditt Sanna Jag – Hjärtats dagar  
    
Vi inbjuder dig att söka djupt i ditt hjärta för att finna ditt autentiska jag, och ansluta till den platsen. I en underbar miljö, integrerad med naturen, kommer vi att skapa ett tillfälle som ger dig möjlighet att lära känna dig själv på djupet.

 På Tollare Folkhögskola i Nacka/Stockholm

En helg med Grandmaster Fan Xiulan och teamet på Biyunakademin.

Vi bjuder in till en av sommarens absoluta höjdpunkter på Tollare Folkhögskola vid Skurusundet, i Nacka/Stockholm. Ta med dina nära och kära, till en helg av återhämtning och inspiration!

Under helgen får du prova att träna många av de bästa Biyunmetoderna. 

Äntligen kan vi på Biyunakademin presentera årets sommarläger med temat ”Ditt Sanna Jag – Hjärtats dagar”!


ÅRETS TEMA ”Ditt Sanna Jag –
Hjärtats dagar”. 
Vi kommer att erbjuda olika sätt att hjälpa dig:

– Släppa gammalt” bagage” med syfte att lättare till kropp och sinne, gå det nya till mötes.

– Naturlig harmoni och fridfull meditationer, qigong-träning och själfulla samtal istället för att använda ditt huvuds gamla tankemönster!

 
Vi öppnar ditt hjärta med hjälp av kinesiska hälso och visdomsmetoder så att du kan förstå dig själv djupare och uttrycka dina inre upplevelser. Vi kommer också arbeta med olika triggerpunkter på din kropp som befrämjar förmågan att släppa det gamla och bjuda in ny hälsa och livskraft! Denna metod är intressant då den kan användas både för att utforska den fysiska, den känslomässiga och den själsliga balansen!
 
Ta steget framåt för en helg fylld av kollektiv självutforskning som inbjuder dig att hitta din inre balans, ditt sanna jag och partner upp därifrån för vad som kommer att bli en verkligt underbar helg!
Utlärningen är baserad på den urgamla kinesiska medicinska förståelsen om kropp och själ.
 
Att finna din inre sanning, aktivera dina förmågor till inre frid och harmoni, hälsa och visdom, samt aktiverar din försvarskraft!

Master Fan har skapat många högeffektiva metoder för inre harmoni, och här förmedlar hon några av de allra bästa.  

HÄMTA LIVSKRAFT OCH INSPIRATION!
 

Under helgen kommer du få initieringar och energiöverföringar med Fan Xiulan i syfte att öppna för djupare kontakt med din inre visdom och intuition, samt råd och hjälp för din hälsa. Allt detta i vacker natur som inbjuder till träning och stillhet.

När du anmält dig, skriv och berätta om vad du upplever besvärar din hälsa, i vårt formulär, som Fan Xiulan har till hjälp när du ska få personliga tips och råd samt bl.a. moxa behandling under helgen.

 Du får möjlighet att träna Qi Gong och meditation i grupp under master Fan Xiulans guidning. Det finns många möjligheter att koppla av på under sommaren, men få har samma potential att låta dig utvecklas till kropp och själ.

                             

Kurstider är följande: lördag 29/6 10 -18, söndag 30/6 kl 10 -16.00.

Plats: Tollare Folkhögskola, Nacka 1.5 mil söder om Stockholm.
Se hemsida för mera info, bilder, vägbeskrivning och kommunikationer: https://tollare.org/om-tollare/kontakt/

Kostnad för sommarlägret 1900 kr. 100 kr rabatt vid medlem i någon av Biyunföreningarna i Sverige, Norge, Danmark. 300kr rabatt för pensionärer. Rabatterna kan inte kombineras.
 
ANMÄLAN: 
Du anmäler dig till sommarlägret genom att betala in anm.avgift 500 kr till Biyunakademin på pg: 601 87 34-1. Var god ange namn, adress, telnr, ev. e-mailadress, skriv ”Sommarläger”.
Vi behöver din anmälan senast 29/5.

Kostnad för mat och boende tillkommer enligt följande:
Boende i enkelrum med lö lunch, middag & sön frukost, lunch 1590:-/pers. Vi har lyckats få 400 kr billigare än förra året!
Det finns bara 10 enkelrum, så anmäl dig nu!

OBS! Kost och logi bokas till Biyunakademin direkt när du anmäler dig.
Om du ej ska bo på Tollare och enbart ska äta är priserna som följer:
Frukost 150
Lunch 150
Middag 210
Du måste anmäla ev.specialkost:  veg, vegan, laktos, gluten vid anmälan eftersom det lagas bara till de som beställt i förväg.

Logi: Det finns lakan och handduk på rummen. Städning ingår.

Anmälan är bindande. Moms är inkluderat i alla priser.

Ca 4 v före kursstart får du din bekräftelse på kursen och ytterligare information. När du är bekräftad ska du betala resterande kursavgift till vårt Plusgiro. Fullbetalning ska vara oss tillhanda senast fredag 31/5.
 
AVBOKNINGSVILLKOR TRÄNINGSLÄGER: 
-Fram till fredag 21/6 oss tillhanda enbart avdrag för anmälningsavgift
500 kr. 
-Från 22/6 hela kostnaden (vid sjukintyg enbart anmälningsavgift).
 
AVBOKNINGSVILLKOR GÄLLANDE KOST OCH LOGI: 
Avbokning kan göras fram till 30/5 utan kostnad. Därefter debiteras kost o logi om vi ej finner en ny deltagare som vill ta över bokningen. Avbokning ska göras till Biyunakademin och gäller när den har bekräftats.
                    
                        
Hjärtligt välkomna till en underbar hälsohelg!
Biyunakademin samt Biyunföreningen Gröna Draken
Kontakt: info@biyun.se, tel 070-775 79 77
 
ANMÄLAN SNARAST Ju tidigare anmälan desto säkrare medverkan och logiplats. Vid sen anmälan kontakta: Göran Jakobsson goran.jakobsson@biyun.se 070-712 24 64 eller Biyunakademin: info@biyun.se

Posted in Blog.