Kvinnans Metoder

Nya Kvinnans metod med energin från himmel och jord,
hjärtats sång och kraftfulla mantras.

Detta är en kraftfull träningsmetod med flera syften: inre skönhet, god hormonbalans, att motverka kvinnoproblem och klimakteriebesvär m m. Träningsformen är sammansatt med utgångspunkt i familjetraditionen, med rötter i den medicinska rörelseträningen och med anor från den Gule kejsarens tid. Genom koncentration, visualiseringar, självmassage och stillsam, kontemplativ rörelse tillförs kroppen livskraft.

Grandmaster Fan Xiulan har under 30 år förmedlat kunskaperna om
kvinnans metod till ca 6000 kvinnor i olika länder. Hon har nu satt
samman nya metoder med energier från himmel och jord som hon
vill ge som gåva till kvinnor för att hjälpa deras hälsa.

Nya Kvinnans metod innehåller hemliga punkter i kroppen för att
bli ung och vacker, stark, glad och lycklig och hjälper
hormonbalansen. Nya stilla, liggande och övningar i rörelse.

• Mat som medicin.
• Nya energier och gamla kunskaper från essensen av den
kinesiska medicinen.

Träna 30 min/dag utomhus, i sängen etc som kan hjälpa dig snabbt. Daglig träning kan öppna din visdom, förstå din väg och du kan hjälpa din familj. Om kvinnan är lycklig så är hela familjen lycklig.

Kvinnans metod är en kraftfull träningsmetod med flera syften:
inre skönhet, god hormonbalans, att motverka
kvinnoproblem och klimakteriebesvär m.m. Genom
koncentrationen, visualiseringar, självmassage och
stillsamma, kontemplativa rörelser tillförs kroppen och
sinnet livskraft och ro.

Egentligen är det inte svårt, när man vet att metoden finns, är äkta och fungerar. En viktig nyckel är att uppriktigt älska sig själv, sin själ och sin kropp. Detta arbete börjar med att du ständigt hyser positiva tankar, att du varje dag i meditation försätter dig själv i ett lugnt, vackert och ungdomligt tillstånd.

När du befinner dig i detta underbara tillstånd skapar du förutsättningar för något magiskt öppnas upp inuti dig. Din energi kan få kontakt med de hemliga djup som finns i din kropp och själ.

När du öppnat upp för denna fantastiska transformation blir du ett med naturen. I detta naturliga tillstånd där du återtagit kontakten med ditt medvetna energifält inser du vem du är och alltid har varit, vilket är tusen år av enighet.

Här visar Fan Xiulans dotter Connie Kvinnans Metoder för skandinaviska deltagare

kvinnans metoder

Citat ifrån kursdeltagare

”Tack kära Fan Xiulan för en härlig fantastisk kurs. Du ger så vackert till oss behövande kvinnor. Att se dig göra din metod, ser man mästaren i dig. Mästaren syns när du klappar mig på kinden eller när du hämtar tofflor, lagar mat, ler och med stor aktivitet leder din Biyunakademin.” -Nelly.
Image3

”Tom och stilla, känns skönt men skulle vilja stanna längre i stillheten. Känns också fantastiskt lättare. Tacksamheten är full.
Känslor efter metoden för kvinnan. Mer stabil, öppnare i hjärtat lättare i sinnet. Behöver komma mer i kontakt med min kvinnlighet och allt det sköna och vackra i livet. Acceptera min kropp mer. Få in mer disciplin och träna mer. Äta svamparna igen och dricka mer av det gröna teet. ” – Anncharlotte Doverlid.

”Känner mig lycklig, nöjd och tacksam för denna kurs om kvinnans metoder. Efter två roliga och intressanta dagar tackar jag ödmjukt för dessa nya kunskaper. Att äntligen bli invigd i kvinnans metod fyller mig med glädje. Öppenhet, stark känsla av Qi. Aktivitet i baihui, värme, lugn, lite sorg. Andakt.. ” – Jenny
kvinnans metoder
”Stillhet och helhet. Lugn och ömhet, kärleksfull. Rofylld och samtidigt glad och positiv.” – Inga Lundberg

”Känsla av storhet i livet. Lugn förundran hur stort livet är och hur lite jag ägnar åt mig själv. Se livets skönhet ur naturens ögon. Efter alla år av retreat av olika sammanhang i världen mest i kina, mitt andra själsliga liv. Kvinnans Metoder har gjort mig ännu mer medveten om min sanna natur, och kärleken till mig själv, hur fantastisk jag är som levande väsen. Medveten om allt sammanhang och kärlek till allt liv. Tack för denna vackra kurs som har gjort mig ännu vackrare. Tack Fan Xiulan för vägledningen. ” – Lollo Wernäng

”Känslan är fridfull, kvinnlig, varm kärleksfull och vacker. ” – Pia Lindnér

”Hoppfullhet- hopp att hitta nya vägar till hälsa istället för det traditionella, som den vanliga sjukvården tillhandahåller. Denna kurs har öppnat nya dörrar. Tacksam för det.” – Stina Rinman.

Utvärdering av steg 2 i Kvinnans Metoder ifrån 8 kursdeltagare.
Maud Simmingskiöld
Det var en väldigt givande kurs. När vi gjorde övningarna tillsammans skapades fantastisk energi i rummet. Det är mycket starka upplevelser att få göra rörelserna, handpositionerna och ljudningarna tillsammans med Fan Laoshi. Hon har ett starkt ljussken och mycket hög energinivå som kommer oss alla tillgodo. Det är både en ära och glädje att få lov att delta. Tusen tack, Fan Laoshi! Du är bäst!

Lollo Wernäng
Fantastiska dagar med kvinnans metoder, med glädje och skratt. Underbara Fan Xiulan som lett oss in i hemligheten med kvinnans metoder, del 1 och 2. Där kärleken till oss själva och allt på livet, stor förståelse vilken storslagen kraft vi har att hjälpa andra. Att vi alla är varandras systrar och bröder. Att släppa egot och vara i närvaro i alltet. Låta intelligensen få vila i stillhetens tecken. Att låta flödet i oss få skina på allt liv på jorden. Med allt kärlek Fan Xiulan igen och ett stort tack.

Eva J
Så spännande dagar. Träningen med Fan Xiulan och alla positiva deltagare, Annika som vår tolk – allt detta har stärkt mig till både kropp och själ. Känns som jag fått nya vänner och att jag kan hjälpa både mig själv och andra. Om jag och deltagarna ska tacka himmeln, så är det för Fan Xiulan och att hon fått till sig alla dessa kunskaper, som hon vill förmedla till oss. Är full av glädje och positiva energier. TACK, TACK, TACK!

Jannie
Efter dessa dagar är jag mer intresserad av Fan Xiulans erfarenheter om kost, andliga ting, rörelseträning med mera. Vill lära mig mer om detta och kommer i framtiden gå ”De fem elementen”.  Metoderna är ett redskap för mig att ta till i den stressiga vardagen, så jag stiger gärna upp tidigare varje morgon för att hinna med. Det är ett nytt sätt för mig att leva!

Jessica
Mitt varmaste tack till dig Grand Master Fan Xiulan för att du visat mig den kvinnliga visdomens dörr. Jag har under denna helg knackat på dörren, öppnat den och tagit mina första steg på en ny spännande vandring. Du är en varm, generös, vacker och mycket vis kvinna. Tack för sättet som du har bjudit in mig till din visdom. Efter dessa dagar känner jag mig fylld av lugn, energi och hemligheter. Och en nyfikenhet efter mer. Ser fram emot kvinnans metoder steg 3 och 4.
Mitt innerliga tack!

Förkunskaper: Inga.

Se aktuellt kursprogram för nästa kurs.