Delfinkraftens grundkurs online i September 2020

Varmt välkommen att delta på Delfinkraftens Grundkurs (samt lärare Del 1) under torsdagskvällar i September. Klockan 18.00-20.30 CET.

Registrerar du dig för kursen innan 1a september så får du 35% rabatt på kursavgiften! Klicka på ”Fick en kod?” och skriv in koden ”Delfin2020” sedan klicka på ”Uppdatera summan”, så ändras priset från 1500 SEK till 975 SEK!

Registrera dig på online kursen genom att betala för kursen via denna länk samt skicka ett email (från samma email som du skriver in vid betalning) till info@biyun.se med ditt namn, adress och telefonnummer.

Läs här för allmän information om våra online kurser.

Nedan följer mer om vad Delfinkraftens metod är:

I Biyunakademins metod Delfinkraften vill vi lära elever att imitera delfinernas enastående livförmåga. Delfiner betraktas som ett av de smartaste och mest kraftfulla djuren som lever i haven. Genom delfinkraftens metod öppnar vi upp oss för deras magiska inspiration, visdom, vänlighet och otroligt kraftfulla energi.

I metoden lär sig eleverna att imitera hur delfiner hoppar, dyker och snurrar runt som i en dans. Dessa långsamma underbara rörelser är skonsamma för kroppen och ger både energi och ökad försvarskraft.

En viktig del i metoden är att utöva rörelserna i harmoni med vacker kinesisk klassisk musik och ljud från delfiner. Denna kombination under träningsprocessen ger eleverna kraftfull ljudvågsvibrationsfrekvens och en känsla av att gå in i en mycket hög energi och uppleva hur man smälter samman med havet och världen.

De vibrerande vågorna av vacker klassisk kinesisk melodi, de naturliga frekvensljudvågorna från havets vågor och ljudet av delfiner kommer att föra eleverna in i havets energifält och väcka kärlek och lycka i elevernas hjärtan.

Delfinkraftens metod är enkel och lätt att lära sig. Den är lämplig för personer i alla åldrar. Den ger snabbt goda hälsoeffekter, som t ex lindra trötthet och stress och är ett utmärkt sätt att balansera kropp och själ. Framförallt hjälper den eleverna att förbättra sitt immunsystem.

Biyunakakdemin som fokuserar på att lära ut metoder inom traditionell kinesisk medicin samarbetar med Örebro universitet. Vi sammanställde kurser för omvårdnads- och sjukvårdspersonal. Eftersom effekterna är så uppenbara uppmärksammade studenterna mer på det!

Delfinkraftens metod är en mycket effektiv och populär hälsometod som utövas av många människor i Sverige, Norge, USA med flera länder.

 Effekter av daglig träning av delfinkraftens metod
– Förbättrar immunförsvaret
– Lindrar trötthet, spänning, depression och alla typer av smärta
– Metoden är särskilt lämpliga för kalla regioner i norra Europa som har otillräckligt solljus.
– Kärlek och ljus i hjärtat.

Den positiva energi som eleverna får av daglig träning kan snabbt eliminera tankar av oro eller stress. När eleverna upplever att de kommer in i det varma havet och imiterar delfinernas  mjuka, långsamma, flexibla och eleganta rörelserna kommer de att känna fysisk och mental njutning och lycka! 
Detta glädjefyllda tillstånd gör att stress, muskeltrötthet, sorg och depression försvinner . Istället upplever eleverna delfinernas positiva energi, vilket stärker både hälsa och immunförsvar.

Fler effekter av Delfinkraftens metod är att den lindrar sömnproblem, PMS-besvär och klimakteriebesvär samt verkar förebyggande av Alzheimers sjukdom. Motverkar hjärt- och luftvägssjukdomar, astma, allergier, muskelvärk, ryggbesvär, reumatism och gikt.
Den främjar leverfunktion och matsmältningssystem samt stärker mjälten och magen.

 Utövning av Delfinkraftens metod 

 Eleverna bör träna minst ett pass varje dag och det tar drygt 30 minuter.

Posted in Blog.