Feng Shui föreläsning 2017

-Ett lyckosamt apans år banar väg för ett lyckosamt tuppens år.

Den 31 januari 2017 höll Fan Xiulan föreläsning om nya årets Feng Shui. Tuppens år. Det var fullsatt på Biyunakademins Hälsocenter, då det är en mycket omtyckt kväll som hålls traditionsenligt i slutet av det Kinesiska året.

Under föreläsningen så visades ett bildspel om händelser och prestationer under 2016, dessa vill vi gärna bjuda på här också.

Biyunakademin har haft ett framgångsrikt år 2016. Utbildningsverksamhet i Kina, Sverige, Norge, Danmark och England med elever och instruktörer som fortsätter utvecklas och blomstra.

I ett unikt samarbete under 2016, blev Biyunakademin godkända av Kinas hälsomyndighet, departementet för Kinesisk medicin, att utbilda hälsorådgivare. En utbildning som ger ett certifikat utfärdat direkt ifrån Kinas hälsodepartement.

Biyunakademin har fått den stora äran att vara det 11:e utbildningscentret i världen som fått detta godkännande av den Kinesiska hälsomyndigheten.

Många hundra elever har utbildats under 2016 i Sverige, Stockholm, Nässjö, Falkenberg, i Norge, Oslo och Finnskogstoppen. Det gjordes även hälso- och studieresor till England, Glastonbury samt Kina, Hainan.

Två nya vackra CD-produktioner har utgivits under året. Den första har visat sig mycket omtyckt ”Himalayan Wisdom Meditation Music” med den kända artisten Marie Bergman och Fan Xiulan tillsammans med välkända musikern och producenten Lasse Englund. Den andra var den efterlängtade ”Wisdom Energy” som används till metoden ”Fem Elementen”

Under tuppens år, 2017, kommer Biyunakademin fortsätta utbilda elever i Traditionell Kinesisk Medicin, och vår förhoppning är att vår kommande hälsorådgivarutbildning kommer stimulera till att våra utbildade terapeuter startar sina egna hälsokliniker, för att hjälpa ännu fler människor med TKM.

2017 kommer vi att tillsammans med Nordeuropeiska föreningen för Traditionell Kinesisk Medicin lansera en hemsida för elever och samarbetande institutioner för att kunna tillhandahålla information om hälsorådgivarutbildningen, certifikatfrågor, visa certifierade hälsorådgivare och mycket mer.

2017 fortsätter vi att befrämja kvaliteten på våra utbildningar och vi kommer att införa fler intressanta delkurser och hälsoprodukter, till exempel:

  • Yi Lings akademiker Mr. Wu, kommer ha undervisning i deras speciella teori ”Luo bing” (cirkulatoriska sjukdomar)
  • Ta in nya produkter ifrån Tong Ren Tang apoteksgrupp/örtfabrikör till Biyunakademin
  • Utbildning på Jiangxi universitetet i traditionell kinesisk medicin värmekänslig moxa-behandling
  • Utbildning i Koppningsterapi
  • Hälsoprodukter från Li Shi Zhen läkemedelsgrupp

Med dessa nya delkurser och hälsoprodukter kommer du att ha möjlighet att befrämja din egen hälsa, bli en ännu bättre terapeut och hälsorådgivare, du kan hjälpa både familj, vänner, elever och patienter i egen regi.

Besök på Longquan templet i Kina

Vi fortsätter även med studieresor under 2017. Några resmål vi tagit sikte på är Glastonbury (maj-17), Hainan (nov-17) och 2018 Hawaii, Titicaca-området i Peru m.fl.

Vi planerar även att börja hålla kurser online.

Nu när omvärlden mer och mer får upp ögonen för Kinesisk Medicin så startar Biyunakademin ett samarbete med Kinesiska universitet i toppklass, som bedriver forskning, utbildar läkare och lärare samt behandlar patienter. Efter att ha slutfört utbildningen kommer våra elever på utbildningen att genomgå en examen och efter det få ett certifikat som utfärdats av den internationella utbildningsavdelningen på departementet för Traditionell Kinesisk Medicin!

Biyunakademin planerar införa en studiefond om totalt 100.000 kronor. Alla som går någon av våra utbildningar eller är med på någon av våra studieresor kan komma att premieras med upp till 400 kronors reduktion på nästa aktivitet de deltar i.

Vi välkomnar alla våra vänner att delta i våra aktiviteter under 2017.

Med våra gemensamma ansträngningar blir vi fler och fler vänner som sprider Traditionell Kinesisk Medicin och Biyunmetoderna!

Väl mött, ledningen Biyunakademin 

Fan Xiulan talar vid seminariet med den Kinesiska delegationen ifrån hälsodepartementet

Besök på Sanya sjukhus på Hainan

Fan Xiulan är korrespondent på stort seminarium i Guangzhou tillägnat Li Shi Zhen

Träningsläger i Sånga Säby

Munkar ifrån Longquan templet på besök i Västra Skogen

Posted in Blog, Okategoriserade.