Feng Shui hälsa i hemmet & naturen i Stockholm 20 januari

Många har kommit i kontakt med begreppet Feng Shui på senare år och vår föreläsning om årets föreläsning om det nya kinesiska årets Feng Shui drar fulla hus varje gång Fan Xiulan ger det.

Feng Shui = Vind och Vatten är en urgammal kunskap som kineserna har finslipat genom tusentals år. Förståelsen om naturen och hur man med den rätta kunskapen kan befrämja sin hälsa, välgång, välstånd, sina relationer, ja hela sitt liv, är i Kina en självklarhet.

Få kanske känner till att Fan Xiulan är en mycket uppskattad Feng Shui expert i sitt hemland. Jag kommer ihåg vid vårt första besök på Hainan hur ägaren för Holiday Inn under dess nybyggnation i Sanya kontaktade henne för en konsultation på plats i det pågående bygget, hur VD:n för HNA Resort frågade henne till råds och hur kloster och abbotar lyssnat med stort intresse. Hon har blivit tillfrågad av allt från ett av Brasiliens största alternativcenter till kinesiska restaurangägare i Tyskland, samt många enskilda människor i Sverige likväl som i alla andra länder hon besökt under sina resor i världen.

Lördagen den 20 januari får vi svenskar en unik workshop på området Feng Shui – hälsan i hemmet och naturen, där Fan Xiulan förmedlar sina insikter och visdomar från ett liv av Feng Shui med syftet att ge dig praktiska redskap för att skapa positiva förutsättningar för ett liv, boende och relationer i samklang med naturen.

Välkommen till en spännande dag i Feng Shui’ns tecken!

Tid: Lördag 20/1 kl 10-17.

Plats: Biyunakademins Hälsocenter,
Johan Enbergs väg 20, 171 61 Solna.
T-Västra skogen, 7 min från T-centralen).

Kostnad: 900 kr.
________________________________________________________

Kursanmälan:

Sätt in 300 kr plusgiro 601 87 34-1 ,betalningsmottagare Biyunakademin.
Ange: ditt namn, adress, tel.nr och e-mail för kursbekräftelse på talongen.
Skriv kursnamn, datum och för kurs i Örbyhus ev. logi.*

Anmälan är bindande. Moms är inkluderat i alla priser. (Vid ev. sjukanmälan och återbetalning dras 100 kr i adm.avgift).

Sista anmälningsdag är helst 2 veckor före kursstart eller i mån av plats.
Före kursstart får du din bekräftelse på kursen och ytterligare information.
När du är bekräftad kan du betala resterande kursavgift till vårt Plusgiro.
Vid sen anmälan eller förfrågan ring Biyunakademins Hälsocenter på tel 08-526 94 111.

Posted in Blog.