Fin återkoppling på Inspirationskväll 15 april 2021

Det var så roligt och fint att läsa all återkoppling vi fått från kvällsföreläsningen den 15e april. 80 deltagare och det var bara positiva och kärleksfulla meddelanden! Jag vill dela ett antal av dessa, anonymt förstås.

Älskar att meditera tillsammans! Hjälper mig med fokus och inre upplevelse!

En underbar mediation. Var fylld av kärlek
Tack för en härlig kväll med er

Kjenner lys og varme i sjel og kropp etter meditasjonen:) Takk så mye for denne kvelden med kunnskap og kjærlighet!

Vilken underbar kväll med så mycket positiv och kärleksfull energi Tusen tack !

Tusen tack för en fantastiskt fin och mycket inspirerande kväll!

Den första meditation var behaglig och den andra meditationen var mycket stark, intensiv och samtidigt behaglig och givande. De var båda oerhört djupa nödvändiga i min förändringsresa. <3 <3 <3

Meditationen gjorde att jag kände mig harmonisk. Den stilla Qigongen, efter meditationskursen, känns som en bra metod.

Tack för en skön kväll som gav skön en tomhet och lugn inombords.

Sterk følelse av takknemlighet- gråt stille nesten hele tiden… fingrene føltes som store,varme klumper. Hadde ikke lyst til å komme tilbake.

Takk for en fantastisk kveld, og et spennende tema. Meditasjonen gjorde godt for kroppen. En deilig følelse etterpå. Mye kjærlighet , varme og visdom.

Jättefina meditationer. Kände ett väldigt starkt lugnande ljus som vilade i hjärtat och spreds i hela kroppen. Tack för en underbart inspirerande härlig kväll! Kramar från mitt hjärta.

Fantastisk meditation, bra kontakt med glastonburry och en större förståelse och lilla egots påverkan på mig. Kändes som jag förstod något djupare om det. Tack.

ljus som blev ett med allt i mig och utanför. Berörd o tårar rann stilla en stund. Värme och vibrationer.

Känner kärlek, stillhet och stark kraft som genomströmma mig. Tack för den kraft som vi får när vi meditera tillsammans. All kärlek till er!

Tack för två djupa sköna meditationer som förde oss till fantastiska platser! Djupt, varmt och avslappnande! TACK!

Tusind tak for en fantastisk aften og forelæsning, jeres dejlige energi og venlighed. Meditationen var meget dyb og jeg har fået frisk energi nu. Fra hjertet tak.

Stort tack för ett härligt kvällsföredrag! Alltid inspirerande och givande att vara med.

Värdefulla påminnelser vad som är väsentligt i livet. Också fint att utgå från dessa vackra starka platser i naturen och fotografierna ni lade upp. Tack! Mycket värdefullt.

Varmt tack för en härlig kärleksfull kväll! Ljus,
kraftfull meditation, är fortfarande alldeles varm och uppfylld. Stärkt. ❤️

Ja det är en glädje i denna tid att vi kan ha möjlighet att fördjupa oss, utöka våra kunskaper och få ledning till inre ledning på ett vist och kärleksfullt sätt genom er båda! Tack för er Fan Xiulan och Niko! Och Lars för det tekniska!

Posted in Blog.