Mat som medicin

Mina kära vänner!

Vet du ifall det du äter varje dag är hälsosam mat eller gift?

Känner du till att alla födoämnen har olika effekter på kroppen, sval, kall, varm, fuktande?
Matens olika färger och smaker korresponderar till kroppens olika organ.

25_n00_n
Hjärta – Röd, bitter
Mjälte – Gul, sött
Lunga – Vit, kryddig
Njure – Svart, salt
Lever – Grön, surt

För dig och din familjs hälsa är det viktigt att känna till vilka födoämnen som är hälsosamma att äta.
Ohälsa kan komma av långvarig konsumtion av mat som ger en försurning av kroppen. Det är viktigt att äta mer basiska livsmedel för att få en bra syra-balans.

42_n 90_n

God mat och dryck och förbättrar kroppens immunförsvar, Biyunakademin erbjuder den 9e maj kurs i Mat som medicin, enligt traditionell kinesisk medicin

1, Lär dig teorin om näringsmässig matlagning som motverkar olika sjukdomar.
2, Lär dig rent praktiskt hur du lagar nyttiga och goda vegetariska rätter.

Gör det lätt att njuta vid middagsbordet med familj och vänner med din hälsokost.

10_n 35_n

Sprid gärna information om detta till dina nära och delta!

Posted in Blog.