Peace Power, inre frid ger yttre frid- kvällskurs start 5/11 2020.

Alla vill ha ett harmoniskt inre och god fysisk hälsa. Särskilt nu under denna pandemi-tid så utsätts vi för mycket psykisk stress, rädslor och sorg. Det kan störa ditt dagliga liv, och det blir allt viktigare att lindra och behandla psykiska och fysiska obalanser som uppstår ju längre det fortgår.

Söker du en metod för att hitta ditt sanna jag, ha din hälsa i dina egna händer och höja din intuitiva kapacitet? Biyunakademin rekommenderar att du lär dig att utöva ”Peace Power Method”! Metoden som baseras på Kinesisk Medicin kan skapa sinnesro och glädje för att läka mentala och fysiska obalanser! Bland annat med en böljande övning med ryggraden som stärker ryggmärgen på ett naturligt och skonsamt sätt. Använd ditt fokus och de mjuka övningarna för att väcka källan till kroppens egna djupa självläkande förmåga och snabbt förbättra försvarskraften! Använd Peace Power för att öppna en ny utgångspunkt för livet!

Professor Krishnan Chakravarthy vid San Diegos Universitet för Medicin har gjort intressant forskning på ryggmärgstimulering för att motverka smärta hos Parkinson’s patienter.

https://health.ucsd.edu/news/releases/Pages/2020-09-28-spinal-cord-stimulation-reduces-pain-and-motor-symptoms-in-parkinsons-disease-patients.aspx

Tidiga tester visar på att stimulering av ryggmärgen med elektroniska impulser minskar smärta och ökar rörligheten hos patienterna. Även på de patienter som tidigare fått liknande stimuli-behandling på hjärnan utan några positiva resultat.

Professorn tycker att det är ett väldigt intressant område att utforska då det är så mycket enklare att stimulera ryggmärgen mot att göra det på hjärnan.

Peace Power Method har redan nått stor spridning runt om i världen med utövare i USA, Brasilien, Thailand, Sverige, Norge och Danmark. Utövarna har fått bra resultat på många olika hälsotillstånd och de uppskattar speciellt ryggradsböljningarna. Peace Power är ett utmärkt val för olika envisa kroniska sjukdomar, att stärka immunförsvaret och främja kroppen så den blir mer ungdomlig.

Att bölja ryggraden mjukt gör mycket för hälsan då det blir mycket stimuli på nervsystemet som kan balanseras och slappna av. Detta motverkar stress och balanserar hormoner. Ryggradens olika kotor är kopplade funktionsmässigt till alla de inre organen, så man kan få effekt på hela kroppen genom denna enkla avslappningsrörelse.

Det allra bästa med medicinsk qigong är att du kan börja träna innan du känner av några symptom. Det är en balanserade träning som motverkar ohälsa. Men om obalans uppstått så är qigong också ett sätt att lindra symptomen och komma åt roten till obalansen.

Hjälp till självhjälp mot bland annat

  • Utmattning
  • Sömnbesvär
  • Rädsla
  • Nedstämdhet
  • Ångest
  • Muskel och ledsmärtor
  • PMS
  • Klimakteriebesvär
  • Impotens

Välkommen att lära dig Peace Power under november! Det är också det första steget att bli ledare inom denna metod.

Peace Power grundkurs består av 4 torsdagskvällar klockan 18-20:30. 5:e, 12:e, 19:e och 26:e november. Du kan vara med på plats på Biyunakademins hälsocenter i Solna, eller online via Zoom-möte. Du får även musik med guidning som ingår i kursens pris på 1500 kronor. Efter kursen kan du träna metoden på egen hand dagligen och dra nytta av alla goda hälsoeffekter!

Förkunskaper: Inga.

Tid: Torsdagar 5, 12, 19, 26 November kl 18-20.30

Plats: Biyunakademin, Stockholm, Johan Enbergs väg 20, 171 61 Solna eller online.

Pris: 1 500 kr. halva priset vid repetition.

För deltagande via internet: Registrera dig genom att betala för kursen via denna länk samt skicka ett email (från samma email som du skriver in vid betalning) till info@biyun.se med ditt namn, adress och telefonnummer.

Läs här för allmän information om våra online kurser.

Posted in Blog.